Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно влиза задна
Collapse
X
-
От къде я източи ?
Питам понеже много се оплакват,че като се смени спирачната течност не както трябва се получава въздух в системата !
А ти си отворил "кранчето" източил си старата сипал си новата и сега си свиркаш БРАВО !
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:54 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеWD40- това е най- смотаната смазка.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеИзточих спирачната течност, страшна боза изтече.
Сипах Petronas tutela.
Засега е добре, ще видим след някой ден дали ще прави пак курвенски фасон... Ебах аз тоз симсон
---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеОт къде я източи ?
Питам понеже много се оплакват,че като се смени спирачната течност не както трябва се получава въздух в системата !
А ти си отворил "кранчето" източил си старата сипал си новата и сега си свиркаш БРАВО !
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:54 ----------
По скоро е Sbloccante отколкото смазка !
Comment
-
Абе от къде се източва спирачната течност на съединителя и тази на спирачките,аз не знам питам ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАми като не е проверявана никога, така става. Провери сии тази на спирачките[COLOR="Silver"]
Източих от пробката към долната помпа на съединителя.
Един помпи педала отвътре, друг събира бозата.
Налива се нова в казанчето и се помпи педала докато не почне да излиза чиста течност.
Лошото е че така е останала мръсна течност по спирачните пътища, ама имах само едно шише спирачна течност и нямаше да ми стигне за всичко.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеТези кутии имат ли синхронизатор на зъбчатката за задна ?
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеТук стана интересно. Чакай леко затоплена вода от слънцето.
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеНе се сваля кутията, той е отгоре, поне на бензиновите. При Румен ги смених и си е доста тегаво като операция, сваля се акумулатора, стойката и още доста неща наоколо докато се освободи място за работа. Имаше туториал със снимки из нета. Мисля, че undy си сменя и неговите наскоро, неговата е дизелова, та може би ще може да даде повече детайли.
Аз имам размерите(даже и снимки) на пластмасовата втулка,ако някой се интересува и не му се дават пари и иска да си прави да ми пише.Тънкостенна е и грам не ми се занимаваше и си купих нова.
Пиша го по между другото....ясно е,че проблема при колегата е друг.Last edited by undy; d.m.y г., 16:45.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри загасен мотор, пак ли има проблем с включването на задна?
Ако няма и ако под "хрущи" имаш впредвид "хърка", то проблемът ти е в недобре отделящ съединител.Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеВикате за съединителя от тази на снимката,а за спирачките от тези на спирачните апарати по една на всяко колело
Мали колко знам...,че даже и аз не съм знаел това
Също ще са полезни и други колеги който имат наблюдения върху този случай...
Кутията е 6 степенна мотора е 2.4жтд 150к.сLast edited by PE4E; d.m.y г., 18:23.AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеКолеги можете ли да дадете адекватен съвет дали е точно от клеасал избирач трудното местене на лоста на дясно към 5-та и 6-та и съответно задна и НАЙ вече трудното отцелване между 3-та и 5-та...много често ми се случва от 4-та вместо да вкарам 5-та влиза директно 3-та...
Кутията е 6 степенна мотора е 2.4 150к.сAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеКолеги можете ли да дадете адекватен съвет дали е точно от клеасал избирач трудното местене на лоста на дясно към 5-та и 6-та и съответно задна и НАЙ вече трудното отцелване между 3-та и 5-та...много често ми се случва от 4-та вместо да вкарам 5-та влиза директно 3-та...
Кутията е 6 степенна мотора е 2.4жтд 150к.с
Comment
Comment